Vintage winkelen in Sevilla

P1100816Voordat we naar Sevilla gingen, zijn we een hele tijd bezig geweest om zoveel mogelijk tweedehands winkels in de stad te vinden. Dat viel nog niet mee! De meeste winkels hebben geen website en er zijn geen blogs te vinden over dit onderwerp. Nu dus wel! Uiteindelijk zijn we bij 3 winkels geweest – allemaal in dezelfde straat dus heel handig. We kozen deze 3 omdat we die als meest kansrijk beschouwden en dat zijn ze zeker. Heb jij nog andere tweedehands tips in Sevilla? Laat dan een berichtje achter onder deze blog!

Ropero, Calle Feria 37 c, Facebook.com/roperosevilla

P1100800

Ropero is onze favoriet. Niet in de laatste plaats door de leuke eigenaresse van de winkel, zelf gekleed in een coole sixties outfit. De gemiddelde prijs voor een jurk is hier ongeveer 15 euro. De eigenaresse vindt het leuk je te helpen en maakt door accessoires te gebruiken je nieuwe outfit nog aantrekkelijker. Niet voor niets kochten wij een aantal leuke items bij haar.

Jueves, Calle Feria 37 (naast Ropero)

P1100802

Jueves kun je (voor zover wij weten) niet online vinden. Wij ontdekten deze winkel bij toeval omdat we naar Ropero wilden. Om eerlijk te zijn, zijn we niet lang binnen geweest en hebben we vooral foto’s gemaakt. We hadden ons budget al uitgegeven bij de buurvrouw en verheugden ons op de lunch, dus deze winkel heeft niet de aandacht gekregen die het verdient. We denken dat je hier ook prima zou kunnen slagen voor wat leuke vintage kledingstukken. Breng zeker eens een bezoek.

Humana, Calle Feria 145, http://www.humana-spain.org/que-puedes-hacer-tu/comprar-ropa/tiendas/sevilla/c-feria-145-en-sevilla/es

P1100791

Zoals je kunt lezen in onze Humana Dresden-blog, waren wij aangenaam verrast toen we daar kennismaakten met deze tweedehands winkel. Daarom verheugden we ons enorm op het bezoekje aan Humana in Sevilla. Het kan dan al haast niet anders dan dat het ietswat gaat tegenvallen. Toegegeven: er hing best heel leuke kleding, het merendeel vrij nieuw en dus ‘gewoon’ tweedehands. Achterin was ook een rekje vintage te vinden maar dat was vooral erg duur in vergelijking met de rest van de prijzen. Tussen de schoenen troffen we ook nog een aardig paar, maar de uiteindelijke conclusie was toch dat Humana Dresden voor ons wel echt een gelukkige toevalstreffer was.
Inside the Humana store

Inside the Humana store

Vintage dresses @Ropero

Vintage jurken @Ropero

The back of the Jueves store

Achterin de Jueves winkel

Hou je van vintage winkelen, dan kun je in Sevilla je hartje ophalen. Veel plezier en laat je ons weten wat je er van vond?

 

 

 

Laat wat van je horen

*

error: Content is protected !!