Break de week, 9 juli ’14

foto brugge break de weekInspiratie, tips, ideeën … Tijd voor een nieuwe Break de week!! Een leuke nieuwe rubriek voor onze lezers om te ontdekken… Wij vinden het inmiddels 1 van de leukste items op onze site en hopen dat jullie het ook leuk vinden onze tips en ideetjes te lezen.

* Vorig weekend zijn wij een paar dagen naar de Vlaamse kust geweest. Zoals je aan de foto hiernaast kunt zien, hoorde daar ook een bezoekje aan Brugge bij (ook Gent hebben we bezocht en we hebben zelfs nog geluncht in Antwerpen). De komende tijd kun je dus een paar verslagjes van ons bezoek aan onze zuiderburen verwachten met veel vintage, verantwoords en lekkers.

* Gebruiken jullie ook een natuurlijke deodorant? Wij hebben beide al diverse geprobeerd en merken telkens weer dat er geen enkele is die aan onze wensen voldoet. En onze voornaamste wens is gedurende de dag geen zweetgeurtjes. Terwijl dat bij een reguliere deo prima gaat, lijkt het maar niet te lukken bij de natuurlijke. Nu kwamen we deze tegen: Schmidt’s deodorant. Kennen jullie deze toevallig? Is het de moeite waard deze te testen…? Wie weet helpt zo’n pastastructuur wel.

* En wat wordt er deze week ‘gebakken”? Een raw cashew dreamcake: een ‘kwark’taart gemaakt van noten, dadels en fruit. Gezond en hopelijk heel lekker. Hier kun je het

Raw cashew dreamcake - mynewroots.org

Raw cashew dreamcake – mynewroots.org

recept vinden.

 

 

* En dan nog een boekentip. Wij lazen beide ‘Less is luxe’ in de afgelopen week.
less is luxe Dit is het tweede (getekende en handgeschreven) boek van Lou
Niestadt en een relaxte aanrader voor een verveelmoment op
een regenachtige dag in de zomer.
De tekeningen van Lou zijn geweldig!
Wil je alvast een voorproefje?
Check dan Lou’s blog: www.louniestadt.com

 

 

Over twee weken is er weer een nieuwe Break de week. Heb jij tips voor ons? Of wil je iets leuks met ons en onze lezers delen? Laat het weten via mail of door een bericht onder deze blog achter te laten. Dank alvast!

 

Laat wat van je horen

*

error: Content is protected !!