Bij Britta, Groningen (review)

terras Bij BrittaVorige week trakteerden we onszelf op een een terrasje, wat natuurlijk ook meteen betekende dat we wat lekkers gingen drinken/ eten;-). Als jullie regelmatig onze blogs lezen dan is het jullie vast al opgevallen dat Groningen best veel top adresjes heeft. Lastig kiezen dus… In De Oude Kijk in ’t Jatstraat openen momenteel steeds nieuwe zaakjes. Zo ook Bij Britta, waar wij neerstreken.

We zullen jullie niet langer in spanning houden: wij zijn erg enthousiast over Bij Britta! Wat een leuke zaak, mooie inrichting, enthousiaste en leuke gastheer/gastvrouw en jawel: goddelijke taarten! Wij bestelden de Mississippi Mud Pie en de Carrot Cake. Beide echt overheerlijk… De structuur van de Mud Pie was perfectie en de Carrot Cake had precies de goede smaak en (gelukkig geen krenten/ rozijnen, wat we echt een afknapper vinden in Carrot Cake). Ook de sapjes van de Groninger Landwijnboerderij in Wirdum vonden we erg lekker. We kozen aronia (een bes) en pruim. Mmm! Wat ons betreft een echte aanrader, deze hotspot in Groningen!drankjes en taart Bij Britta
Wij hebben lekker buiten gezeten op het kleine maar gezellige terrasje. Maar een kijkje binnen nemen is ook absoluut de moeite waard: erg leuke inrichting (check die toffe houten kistjes aan de muur!) en je kunt er meteen kijken welke theesoorten (als we het goed hebben onthouden kun je kiezen uit 100 soorten) er zijn.
interieur Bij BrittaInfo:
Bij Britta
Oude Kijk in ’t Jatstraat 27
9712 EB  Groningen
facebook: Bij Britta

 

Reacties

  1. Ziet er goed uit en na jullie verhalen ben ik enthousiast. IK ga er snel een taartje halen! XX

Laat wat van je horen

*

error: Content is protected !!