Liz Boetiek Vintage, Leeuwarden

Liz 5 Ben je, net als wij, dol op vintage kleding en accessoires? Dan is een bezoekje aan LIZ boetiek in Leeuwarden zeker de moeite waard! Wij ontdekten deze nieuwe hotspot bij toeval afgelopen weekend. We waren wat sneller klaar op de toffe markt Holy Stitch in de Blokhuispoort (voormalig huis van bewaring in Leeuwarden) dan verwacht en hadden nog wat tijd over om in het centrum te kijken. 

LIZ boetiek heeft echte vintage kleding: blousjes, jasjes en vesten uit de oude doos maar ook een flinke collectie laarzen. Eén van de dames ging zelfs met 2 paar naar huis omdat ze niet kon kiezen!
Liz 1

De winkel is niet heel goedkoop. LIZ hanteert gemiddelde prijzen. Dan moet je toch wel gauw denken aan 25-40 euro voor een prachtig vintage vest. Voor Nederland vrij gebruikelijke prijzen voor vintage, maar soms houden wij ook wel van een koopje en dan is LIZ misschien niet jouw winkel.
Liz 2

De eigenaresse is een erg leuke vrouw. Ze vertelde ons dat ze nu ongeveer 6 maanden open is. We snappen dat mensen de winkel al vinden. Het is zeker een aanrader in Leeuwarden.Liz 3

LIZ boetiek
Ossekop 1/Oude Oosterstraat 4, Leeuwarden
https://www.facebook.com/LIZboetiek

 

 

Laat wat van je horen

*

error: Content is protected !!