Kokotoko, Groningen

kokotoko 331 januari 2015 opende Koko Toko, onze lievelingswinkel, in het nieuwe pand aan de Oosterstraat 26 in Groningen. Op deze openingsdag waren wij natuurlijk meteen geneigd even een kijkje te nemen en wat foto’s te maken omdat we nog nooit hadden geblogd over dit supertoffe mini-warenhuis. Kijk je mee?

 

kokotoko 4

Met de verhuizing kwamen er een aantal nieuwe dingen bij: zo heeft Kokotoko vanaf één dezer dagen een eigen koffie- en theebar, met … TAART! Jullie weten hoeveel wij van taart houden. Dat zorgt natuurlijk alleen maar voor nog frequentere bezoekjes. En ja, er is ons al verteld dat het geen saaie standaardtaarten worden maar bijzondere die nog niet overal op de kaart staan. We like!
kokotoko 2

Ook zijn er nieuwe merken bij gekomen zoals Lilly’s Eco Clean (biologische en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen) dat nog niet in Groningen te koop was. Check die prachtige flessen! En een nieuw merk drinkfles (thermos- en koelfles ineen) Made Sustained, die wij waarschijnlijk allebei binnenkort in ons bezit hebben (we zijn nu op budget dus het moet nog even wachten. Discipline!).
Kokotoko1

Wij stonden ons natuurlijk alweer te vergapen aan de prachtige O my bag spulletjes! O my … Ja, die Little Frankie hè *hebberige blik*. Koko Toko is (voor zover wij weten) de enige winkel in Groningen waar je deze toffe en faire Nederlandse tassen kunt kopen.
kokotoko 1

En dan verkopen ze ook nog Seed & Bean – weliswaar al een paar maanden, maar toch!! De koffiesmaak is zoooo lekker, en de kokos-framboos… Mmmm! Oh ja, de kleren zouden we bijna vergeten: onze lievelingsmerken People Tree en Armed Angels, Komodo, Wunderwerk en nog veel meer. Alles 100% verantwoord. Gaat dat zien!
Koko Toko
Oosterstraat 26
http://www.facebook.com/kokotoko050

Reacties

  1. Mmmm kokos-framboos smaak chocolade? Dat wil ik idd wel eens proeven :-)

Laat wat van je horen

*

error: Content is protected !!