Hotspot Oddity in Groningen

Oddity 2015Beetje bij beetje wordt Groningen groener en duurzamer. En dat zie je terug in het winkelaanbod. We schreven eerder al over 1 van onze favoriete winkels Kokotoko en laatst ook over GROENiNG. Beide gevestigd in de Oosterstraat, waar sinds ongeveer anderhalf jaar ook Oddity te vinden is. Jaja, met zoveel toffe winkels wint de Oosterstraat het bijna van de Folkingestraat als leukste winkelstraat. Maar goed, Oddity dus. Daar hebben we nog niet eerder een blogje aan gewijd, simpelweg omdat er steeds iets anders tussendoor kwam. Hopelijk maken we het goed met deze blog!

Bij Oddity kun je terecht voor een gevarieerd aanbod aan dameskleding en accessoires, deels fair & eco en deels regulier. De eigenaresse vertelde ons dat ze expres voor een mix hebben gekozen: ‘Zo maken de kopers van gewone kleding ook kennis met fair & eco kleding, dat kan vooroordelen wegnemen’. Los daarvan lijkt het haar nog best een uitdaging: ondernemen en alleen fair & eco spullen verkopen. Wij sneupten rond in deze wat langere smalle winkel in de Oosterstraat, kijk je met ons mee?
Oddity Groningen krijtbord voorin winkelOp de labels in de kleding staat aangegeven of het een fair & eco merk betreft. Bij Oddity kun je terecht voor o.a. merken zoals People Tree en Dweezils Friend. Merken waar wij erg fan van zijn! Toegankelijk, comfortabel en fijne kwaliteit. En ook nog redelijk geprijsd, vinden wij; niet geheel onbelangrijk.
Oddity overzichtsfoto naar achterAchterin de winkel staan geweldige meubels: vintage stoelen en zo. Precies naar onze smaak. Zowel achterin de winkel als tegen 1 van de zijmuren vind je een fijne enorme spiegel waarin je jezelf goed kunt bewonderen in je nieuwe duurzame outfitje;-).

Zitje Oddity GroningenLeuk hoekje hè? Ook weer van die fijne (vintage) meubeltjes die mooi bij elkaar passen en ze zorgen samen met de enthousiaste eigenaresse en wat lekkers te snaaien op de toonbank voor wat meer sfeer in de winkel. Wij zeggen: ben je in Groningen, dan is Oddity zeker een bezoekje waard!

Info:
Oddity
Oosterstraat 16 in Groningen

Reacties

  1. Dat ziet er leuk uit, dat wordt binnenkort weer een keer een dagje naar Groningen!

Laat wat van je horen

*

error: Content is protected !!