Betties, Groningen

Betties intro

We blogden al vaker over hoe booming de Oosterstraat in Groningen is, met winkels zoals Koko Toko, Reshare, Handmade Hopes en Oddity. Bij Betties waren we nog nooit binnengelopen. Een toffe naam,  Betties. Het doet ons eigenlijk meer denken aan een leuk theehuisje. Maar dat is het niet! 

Betties is een vrij grote kledingwinkel met een aantal verschillende fair en eco kledingmerken in het assortiment. Dus als je een duurzame shopper bent, dan is het zeker de moeite waard even een kijkje bij deze kleurrijke winkel te nemen. Je vindt er merken zoals Elnatura lista (‘groene’ schoenen), Slippely (groene en faire basics) Himalaya, Bohemia en Finesse (alle drie ‘groene’ kleding). Onze foto’s geven je alvast een indruk van de winkel.

Betties Groningen feb2016

Betties Groningen overzicht feb2016

We troffen een enthousiaste en behulpzame medewerkster in de winkel, die ons graag vertelde over de duurzame merken die bij Betties verkocht worden. We hebben wat rondgeneusd en hoewel Betties echt een heel aantrekkelijke en mooi ingerichte winkel is, zijn de kleren en schoenen die verkocht worden helaas niet onze smaak (de basics zagen er wel prima uit!). Misschien is de Betties-stijl wel jouw smaak? Breng dan absoluut een bezoekje als je groen aan het shoppen bent in onze mooie stad.

Info:
Betties
Oosterstraat 29
Groningen

Laat wat van je horen

*

error: Content is protected !!