Viva Groningen

Viva Groningen feb2016 voorkantEr vestigen zich steeds meer leuke tweedehands en vintage kledingwinkels. Viva, die tot voor kort aan de Oosterstraat zat en jaren daarvoor aan de Nieuweweg is mid december 2017 heropend aan de Steentilstraat. In voorjaar 2016 bezochten we Viva voor het eerst en toen schreven we deze blogpost. 

Medio februari was de dag: we namen een kijkje bij Viva en troffen 2 enthousiaste medewerkers in de winkel. Bij Viva kun je terecht voor tweedehands kleding van merken zoals Esprit, Mexx, H&M en meer. Ook hingen er wat vintage kledingstukken, maar die waren wat in de minderheid. Erg actief op social media zijn ze (nog) niet maar je kunt ze in elk geval vinden op facebook.
Viva Groningen feb2016 binnen

Viva Groningen feb2016 collectie

Viva Groningen feb2016 schoenen

Onze conclusie: we vinden Viva een overzichtelijk ingerichte winkel. De kleding was net toen wij er waren mooi op kleur gesorteerd. De beide dames die ons ontvingen, vonden we heel sympathiek en enthousiast. Wat betreft de kleding zijn we wat gematigder: we vinden het prijsniveau wat aan de hoge kant voor reguliere tweedehands kleding. Een iets hoger prijsniveau vinden we over het algemeen geen bezwaar, echter dan verwachten we ook een goede kwaliteit merken.

Info:
Viva!
Steentilstraat 25
Groningen

Laat wat van je horen

*

error: Content is protected !!