Outfit van de dag #10

Vintage dress, Timisoara Romania, Not so stuffy July 17

In Timisoara droeg ik mijn favoriete vintage jurk, gekocht in 2013 tijdens een stedentrip in Dresden, Duitsland. We waren daar om mijn verjaardag te vieren en ik was net bekend geraakt met eerlijke en duurzame mode. Rond die tijd werd voor mij tweedehands en vintage shoppen iets acceptabeler en leerde ik leuke kleren uit te zoeken uit overvolle rekken, waar soms alles door elkaar hangt.

Van Anneloes had ik voor mijn verjaardag een geldbedrag gekregen om zelf wat uit te zoeken en dat bedrag besteedde ik geheel aan vintage kleren: een rok en 2 jurken. Nog steeds zijn deze 3 items een aantal van mijn favoriete kledingstukken.

Het leuke van deze jurk is ook nog (vind ik) dat hij maar 6 euro kostte! Hij valt mooi en hij zit erg lekker. Enige nadeel voor mij: ik ben veel te onvoorzichtig om wit te dragen. Meestal zit er binnen een uur al een vlek in…

vintage dress, humana dresden, july 17

Vintage dress, Not so stuffy, picture shot in Timisoara Romania, July 17

 

Wat heb ik aan:
– vintage jurk, Humana Dresden, €6
– sandalen, Tamaris (niet fair & eco)
– horloge, Breil (cadeautje van mijn ouders)
– gouden ketting en blauwe hanger, geërfd, kruisje lang geleden voor mezelf gekocht in Sevilla
Foto’s gemaakt in een straat in het centrum van Timisoara, Roemenië in juli 2017.

 

Wat is jouw beste vintage of tweedehands aankoop?

Reacties

  1. Wat een leuke jurk! Hij staat je echt heel goed.

Laat wat van je horen

*

error: Content is protected !!