De beste pizza ooit in Groningen!

buurman en buurman intro

Vroegâh waren Napoli en l’Italia DE plekken waar je naartoe ging voor een pizzaatje, om een bodem te leggen voor een avondje stappen of gewoon omdat je geen zin had om te koken. Inmiddels is mijn smaak iets verfijnder geworden. Vrije vertaling: ik ben een verwend nest dat het liefste goddelijke pizza’s verorbert in Italië. Dat dat onmogelijk is in Groningen, lijkt me logisch. Maar verrassend genoeg is in Groningen de next best pizza te vinden!

Benieuwd waar die supergeweldigebijnanetzolekkeralsinItalië pizza te vinden is? Bij Buurman & Buurman! Dit zaakje is dichtbij het Noorderplantsoen gevestigd. Heel handig voor mooi-weer dagen, als je heerlijk wilt luieren in het park en wat lekkers wilt eten.

buurman en buurman NSS

Met hun online statement: “De beste pizza’s van Groningen!”, hebben ze heel wat waar te maken… en jullie weten hoe kritisch wij vaak zijn, toch? De pizza’s hebben ons overtuigd: een perfecte dunne en stevige bodem, verse toppings, mooie smaken en interessante combinaties van ingrediënten. De plantaardige versies van de gegrilde groenten pizza (o.a. met gele biet) en de groene veggie pizza gingen tot de laatste kruimels op. Een aanrader dus!
Daarnaast bleek het een gezellige drukte bij Buurman & Buurman, het was een komen en gaan van gasten. De Italiaanse houtoven werd goed opgestookt en er rolden zalige pizza’s uit tevoorschijn. Leuk om de pizzabakker aan het werk te kunnen zien en fijn dat de mensen in de bediening plezier in hun werk lijken te hebben.

Wat is jouw favoriete plek om een pizza te eten? Leuk als je je tips met ons deelt!

Info:
Eetwinkel Buurman & Buurman
Rodeweg 6, Groningen

Bonus: de pizzabakker in actie!

Laat wat van je horen

*

error: Content is protected !!