Outfit van de dag #11

1 van de mooiste gebouwen van Groningen is toch wel de A-kerk. Toen Janet opperde om aan de zijkant van deze fraaie kerk een fotoshoot te doen voor alweer nummer 11 in de reeks van outfits van de dag, was de keus snel gemaakt. Tijdens zulke shoots wordt veel gelachen en dat zijn dan weer mooie herinneringen, momenten om dankbaar voor te zijn. Dus. Op de foto. Alweer. Deze keer met een overslagtop van Zilch in de hoofdrol, een kledingstuk dat goed past bij het herfstige weer van afgelopen weekend.

In de winter brachten we een bezoek aan fair & eco kledingzaak Schone Zaken in Groningen. Eén van de merken die je daar kunt kopen is biologische collectie van Nederlands merk ZILCH. Ik was al een tijd op zoek naar een mooie nette zwarte top met lange mouwen en een v-hals. En ja, daaraan voldoet deze dunne trui van ZILCH aan.

Op de foto draag ik de trui op een G-star Raw spijkerbroek, gecombineerd met gympies en een mooie (door een oud dametje gehaakte, op Texel gekochte) blauwe sjaal.

De trui is niet alleen geschikt voor een sportieve look. Tijdens een bezoekje aan het theater in Emmen combineerde ik deze trui met een stijlvolle stoere rok van Wunderwerk, panty’s met een prachtige print en schoentjes met hak. Een combi die ongetwijfeld de komende winter weer gedragen wordt, dus die bewaren we voor een volgend artikel.

Waar koop jij het liefste je fair en/ of eco kleding en wat is je favoriete merk?

 

Laat wat van je horen

*

error: Content is protected !!