Find in Groningen

Janet had al een paar keer verteld over een tof uitziende tweedehands kledingwinkel aan het Damsterdiep, maar een bezoekje kwam er steeds maar niet van. Omdat we beide op zoek waren naar een mooie winterjas, leek het ons eind augustus een goed moment om een kijkje bij FIND te nemen. In de winkel werden we vriendelijk ontvangen door de eigenaresse, een elegante leuk geklede jonge vrouw, met een eigen stijl. Past goed bij de boetiek!Op de Facebookpagina van FIND kun je regelmatig een voorproefje zien van de (nieuwe) collectie. Daarnaast heeft Femke, de eigenaresse, een boetiekje op Marktplaats, met kleren die ook in de winkel hangen. Ook plaatst ze regelmatig foto’s van inspirerende outfits op Facebook.

FIND Groningen second-hand clothing shop

FIND Groningen, tweedehands en vintage kleren

Bij FIND vind je vintage en tweedehands kleding van merken zoals Supertrash, Kookai en ZARA. Er hangt ook veel designerkleding, zowel tweedehands als vintage, die er nog heel mooi uitziet (zelf kleding inbrengen is ook mogelijk). De kleding wordt nauwkeurig gecheckt zodat alleen de beste kwaliteit in de winkel komt. Zo konden wij meteen 2 (niet of nauwelijks gedragen) winterjassen passen. Helaas voor ons beide waren ze net wat te groot, wat 2 sippe gezichten opleverde. want oh, wat waren het mooie jassen!

Wat is jouw favoriete adres voor tweedehands kleding? Ben je een echte vintage liefhebber, of juist helemaal niet?

Femke, de eigenaresse van FIND Groningen

 

Info:
FIND
Damsterdiep 42
Groningen

 

Laat wat van je horen

*

error: Content is protected !!