Samenwerken

Paal 21 Texel dec2015Wat tof dat je op onze pagina over samenwerken kijkt! Je hebt vast gezien dat onze grootste interesses reizen, vegetarisch & vegan eten en schrijven zijn. Op deze pagina zetten we een aantal dingen voor je op een rijtje en geven we je wat inzicht in onze pagina en de bezoekers. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Statistieken
Not So Stuffy is een grote ‘kleine blog’ met op dit moment (halverwege februari 2016) 3400 bezoekers per maand, waarvan 2800 uniek. Die zorgden samen voor 6300 paginaweergaven. 80 procent van die bezoekers is afkomstig uit Nederland. De overige 20 procent woont overal ter wereld. 90 procent van onze bezoekers spreekt Nederlands (of Vlaams). De overige bezoekers bezoeken onze Engelstalige website.

Social Media
Wij zijn actief op Facebook (bijna 240 pagina ‘likes’, februari 2016), Twitter (655 volgers in januari 2016), Pinterest (bijna 60 volgers in januari 2016) en beide op Instagram waar we resp. 150 en 130 volgers hebben (januari 2016).

Samenwerken 
Heb je interesse in een samenwerking, een blog-advertorial, adverteren op onze site of het samen opzetten van een winactie? Mail ons dan gerust op info@notsostuffy.nl.

Specifieke samenwerking
– voor bloggers
In het noorden van Nederland zijn wij actief in het samenbrengen van bloggers. Dit doen wij al een jaar door onder meer het organiseren van Bloggers Meet-up Noord-Nederland (3x per jaar in de stad Groningen), Blogbar (1x in de 2-3 weken in een café in de stad Groningen creëren we een werk- en ontmoetingsplek voor bloggers). Ook zijn wij de beheerders van de Facebook-pagina ‘Bloggers Noord-Nederland’ waarvan inmiddels 83 bloggers lid zijn (januari 2016). Dit is een besloten groep.

– op het gebied van eten en drinken (Not So Stuffy Food)

Op het gebied van vegetarisch en plantaardig koken en eten verzorgen wij catering, we bakken op bestelling (ook via thuisafgehaald.nl) en we geven workshops; soms zelfstandig, soms ingehuurd. We zijn 2 hobbykoks met beide ongeveer 20 jaar kook- en bakervaring en deinzen voor de meeste klussen op veggie en vegan gebied niet terug. Mail ons om samen de mogelijkheden te bespreken. Wij koken graag met en voor kleine groepen (maximaal 12 personen). Ook organiseren we regelmatig potlucks. Check onze agenda voor toekomstige activiteiten.

– promotie stad Groningen en Noord-Nederland
Beide wonen we al meer dan tien jaar in de ‘kers’ van ons fijne land: Groningen. Niet alleen besteden we veel aandacht aan onze stad, we doen graag hetzelfde voor onze provincie maar ook voor de provincies Friesland en Drenthe. Wij delen graag onze kennis en ervaringen door middel van reviews, dagtrips en door allerlei soorten hotspots te bezoeken. Zo laten we zien hoe aantrekkelijk het noorden van Nederland is.  Mocht je graag een specifieke plaats onder de aandacht willen brengen, dan kunnen we daarover schrijven. Ook testen we op verzoek graag accommodaties. Mocht je een unieke winactie willen organiseren, met een lokaal product of dienst die heel goed bij de lezers van onze blog past, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

– op reisgebied (Not So Stuffy Travel)
Niet alleen schrijven we graag over noordelijk Nederland. We reizen ook graag. Het liefste ontdekken we groene hotspots: duurzaam, milieu-vriendelijk, vegetarisch of vegan en vernieuwend.

– voor schrijvers en fotografen die een platform zoeken voor hun werk 
Wij vinden het leuk in contact te komen met mensen die graag schrijven of fotograferen/filmen en daarvoor onze website als platform willen gebruiken. Zo kun je voor ons misschien als gastblogger aan de slag. Ben je juist een enorme fan van fotograferen en/of filmen, dan vind je het misschien leuk ons te voorzien van mooi foto- en filmmateriaal. Uiteraard geldt dan wel dat je werk moet aansluiten bij de thema’s die wij op onze website onder de aandacht brengen. Interesse?  Neem dan contact met ons op via info@notsostuffy.nl!

Disclaimer
We schrijven graag in opdracht, de inhoud bepalen we uiteraard altijd zelf en reflecteert onze eigen ervaring en mening.

 

error: Content is protected !!